Onderhoud

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Autoservice de Jouwer verricht onderhoud aan alle auto’s, ongeacht merk, type of dealer.
Welke auto u ook rijdt, u kunt altijd bij Autoservice de Jouwer terecht.

 
 

Wanneer heeft uw auto onderhoud nodig?

Als u een auto bezit, geldt de regel: een kleine beurt na 15.000 kilometer of 1 jaar, een grote beurt na 30.000 kilometer of 2 jaar. Als u in een geheel nieuwe auto rijdt, dan krijgt u een melding op het dashboard als de auto toe is aan een beurt. Plan hier een online afspraak voor auto-onderhoud.

 

Soorten auto-onderhoud

Door regelmatig een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren, komt u niet voor verrassingen te staan. De auto wordt op belangrijke punten gecontroleerd en de olie en ruitenvloeistof worden ververst.

Een grote onderhoudsbeurt geeft u een volledig inzicht in hoe het er met uw auto voorstaat. Tijdens de APK-keuring let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast worden de uitlaatgassen getest.

Wij zorgen er graag voor dat u zorgeloos van uw airco gebruik kunt maken. We bieden daarom de volgende onderhouds- en controle beurten: Airco Check, Airco Onderhoudsbeurt en Airco Geurbehandeling.

 

Duidelijke prijsopgave vooraf

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. U krijgt eerlijk advies tegen een scherp tarief. Wanneer u een afspraak maakt, kunt u aangeven dat u voorafgaand een prijsopgave wilt. Maak hier een online afspraak voor auto-onderhoud.